BREZPLAČNI WEBINAR

SKRIVNOSTI mRNA CEPIVA

Poiščimo odgovore pri stroki.

logotip_rozica_petielement

Webinar Skrivnosti mRNA cepiva s posebno gostjo, znanstvenico,
dr. Ajdo Taler-Verčič, univ. dipl. biokem.

Prejemamo polno vprašanj v zvezi s trenutno situacijo, na nas se obračate z raznolikimi teorijami, polno je nejasnosti in dilem, predvsem glede Covid-19 cepiva. Ker smo zavezani k preventivi in obvladovanju bolečin enostavno čutimo dolžnost, da pomagamo dostopati do verodostojnih, končnih odgovorov na znanstvena vprašanja. Obrnili smo se na Medicinsko Fakulteto, natančneje na inštitut za biokemijo in molekularno genetiko ter preverili najnovejše informacije z vodilnimi glede cepiva proti Covid-19 in strokovne razlage pri razumevanju delovanja nove tehnologije, katera se je v pandemiji razvila kot blisk.

Ker smo v ekipi strokovnjaki na področju biokemije, smo zavihali rokave, poiskali vodilne na področju in se z njihovo pomočjo potopili v raziskave delovanje novega mRNA cepiva za vas. V sklopu brezplačnega spletnega seminarja bomo skupaj z znanstvenico na enostaven in razumljiv način:

 • ponovili fiziologijo celice in genetike;
 • razvozlali načine delovanja vseh obstoječih tehnik cepljenja;
 • definirali kaj je mRNA in zakaj so poimenovali Covid cepivo, mRNA cepivo;
 • odkrili skrivnosti tehnologije molekularne evolucije;
 • raziskali proces priprave mRNA cepiva in pojasnili delovanje mRNA cepiv v človeškem telesu (in s tem pojasnili kaj lahko pričakujete pri cepljenju proti Covid-19);
 • razvozlali zakaj tovrstnih cepiv še nikoli prej nismo uporabljali in
 • pojasnili genetsko zdravljenje in pojasnili kako se z genetsko terapijo spreminjamo človeški dedni material.

Postanite bolj osveščeni, pridružite se posebnem potovanju informacij in pojasnitev o Skrivnosti. Naše poslanstvo je ozaveščati, spodbujati in pomagati k razumevanju. Neodvisni seminar, popolnoma neodvisni znanstveniki samo z eno željo – pojasniti ozadje cepiva mRNA in ne spodbujati ali odklanjati cepljenje proti Covid-19. Ste pripravljeni na novodobna spoznanja? Ker gre za nadvse novo tehnologijo je namreč pomembno, da se ustrezno izobrazimo in prav je, da začnemo pri sebi. Šele s kritičnim mišljenjem nato lahko izbiramo kako bodo naše odločitve v prihodnjosti vplivale na naše zdravje.

Vsebina webinarja

 1. 120-minutni seminar
 2. odgovori na vprašanja

Januar 2021

28. januar 2021 ob 19:00
Skrivnosti mRNA cepiva proti Covid-19

Na koncu webinarja pripravljamo praktično PRESENEČENJE!

ZAČETEK  WEBINARJA

Četrtek, 28. 01. 2021
ob 19:00

logotip_rozica_petielement

Pridružite se edinstvenemu dogodku brezplačno. Webinar bo potekal preko zaprte Facebook skupine ALI preko Youtube kanala (če nimate FB računa nas prosim ločeno obvestite, da vam posredujemo Youtube povezavo)

120 minut

v živo

strokovni webinar

Ne zamudite priložnosti razširiti osnovno razumevanje o delovanju novega cepiva proti Covid-19. Raziskujemo za vas, za vaše boljše počutje in dolgoročno zdravje.

Prijava na brezplačni webinar o skrivnosti mRNA cepiva

 • Brezplačni webinar o skrivnosti mRNA cepiva  —  0,00

Če imate kodo kupona, jo lahko unovčite spodaj.

Podatki za naročilo

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
×
Brezplačni webinar o skrivnosti mRNA cepiva
0,00
Skupaj izdelki 0,00
Skupaj za plačilo 0,00
 • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe


Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pridružite se ekipi strokovnjakov, ki vas bo usmerjala, vodila in učila, da boste lažje našli rešitve za skrivnosti, ki vam bodo vrnile ravnovesje in zaupanje vase, ter izboljšali počutje. Ne prepuščajte svojega telesa naključju, pridružite se skupnosti Peti element in poskrbite zase na varen in preverjen način. Naj gibanje postane vaše zdravilo za težave globoko v sebi.

DODATNA VPRAŠANJA? Kontaktirajte nas: webinar@petielement.si ali 041 352 555.